Powerstrips

Wat zijn powerstrips?

Ons dagelijks functioneren wordt met name bepaald door hoe we ons voelen. Een goed, gelukkig gevoel leidt immers tot positieve energie en motivatie. Een groot deel van de bevolking gaat echter gebukt onder dagelijkse pijn, die wordt veroorzaakt door medische aandoeningen zoals jicht en reuma, maar ook chronische rugpijn, nekpijn, etc. in toenemende mate als gevolg van RSI. Uit een groot Europees onderzoek blijkt dat ongeveer één op de vijf mensen lijdt aan chronische pijn. Chronische pijn kan uw werk, dagelijks functioneren en slaap verstoren. Pijn en pijnbeleving zijn zeer persoonlijk, want iedereen reageert anders op pijn en gaat er verschillend mee om. Dat maakt het bestrijden van pijn ook moeilijk. In Nederland heeft ongeveer een op de tien – ruim anderhalf miljoen – Nederlanders langdurige reumatische klachten. ForeverGreen heeft een unieke technologie, in de vorm van PowerStrips, ontwikkeld om op natuurlijke wijze uw pijn te verlichten en via Shiatsubetuwe kunt u eenvoudig PowerStrips kopen.

De PowerStrips bestaan uit twee lagen, waarvan de werkzame stoffen aan de binnenkant gedurende de eerste 24 tot 48 uur door de huid worden opgenomen. De PowerStrip gaat dus erg lang mee. PowerStrips hebben nog andere voordelen zoals het versterken van uw immuunsysteem en het verwijderen van toxines in uw huidcellen. De PowerStrips bevatten namelijk bioflavonoïden, die het verouderingsproces van de huid vertragen. Tot slot staan de pleisters bekend als natuurlijk hulpmiddel voor meer uithoudingsvermogen en meer energie.

De PowerStrip werkt maximaal 48 uur en bevat de volgende natuurlijke ingrediënten: 

 • Rode Koreaanse Ginseng: pijnbestrijding, versterking immuunsysteem, anti-diabetische effecten, verbeterde werking van de lever, gunstig effect op de bloeddruk, anti-vermoeidheid, anti-stresseffecten en anti-verouderende effecten.
 • Germanium: Voor verhoging van de weefseltemperatuur t.b.v. betere doorbloeding en doorvoeding van de cellen (met zuurstof en voeding).Tevens kan het zorgen voor het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen (ontgiften).
 • Marine Fytoplankton: is de basis van alle voedselketens en bevat bijna alle noodzakelijke voedingsstoffen in bio-vorm zoals essentiële eiwitten, mineralen, vetten, suikers en vitaminen. Met als belangrijk onderdeel wat van nature in de fytoplankton voorkomt: colloïdaal zilver en zilverionen: antibacteriële en desinfecterende werking tegen virussen, bacteriën en schimmels.

De Pijn-vrij PowerStrips zijn uniek en revolutionair te noemen omdat het:

 1. 100% natuurlijk is
 2. Geregistreerd door de FDA (Food and Drug Administration) met  klasse 1 (Amerika)
 3. Een CE-keurmerk heeft gekregen
 4. Geen bijwerkingen kent
 5. Dopingvrij is
 6. Pijn kan verlichten, vaak al binnen 15 minuten
 7.  Het immuunsysteem snel en effectief sterk in kracht kan laten toenemen waardoor het voor veel verschillende soorten klachten en kwalen gebruikt kan worden.

We hebben 3 proefpakketten voor u samengesteld; bij elk pakket zijn de gebruiksaanwijzingen toegevoegd, bijvoorbeeld waar te plakken bij welke klacht;

 • Week proefpakket PowerStrips;
  4 PowerStrips om kennis te maken en overtuigd te worden van de goede werking 
  € 20,= excl. Verzendkosten.
 • 14 daags proefpakket PowerStrips;
  7 PowerStrips € 35,= excl. Verzendkosten.
 • Maand proefpakket PowerStrips;
  12 PowerStrips € 50,= excl. Verzendkosten. Dit pakket is nodig voor mensen met Fibromyalgie, CVS, ME, Reuma en andere ontstekingsziekten. Dus bij ontstekingen…..minimaal dit pakket!

Advies per week;

   Dag 1, plak 1 strip op de pijnklacht (of zo dicht mogelijk erop)

   Dag 3, vervang deze met de 2e strip

   Dag 5, Vervang deze met de 3e strip

Zo brengt u de week door. De PowerStrips ondersteunen uw lichaam bij het ontgiften. Wanneer u niet veel merkt van 1 strip kunt u nog een halve of hele bijplakken. Voelt u dat de werking te heftig is, verwijdert u een halve of een deel van de strip. Na 1 week neemt u een dag rust (zonder strip). Het is belangrijk om direct na het plakken 2 glazen lauw water te drinken en gedurende de dag  voldoende (lauw) water te drinken, zodat de afvalstoffen, die vrijkomen goed worden afgevoerd.